Asociația HORETIM, orașul Timișoara noaptea.

Suntem încântați să anunțăm lansarea noului site web al Asociației Patronale HORETIM. Această piatră de hotar marchează nu numai un nou capitol al prezenței noastre digitale, dar întărește și angajamentul nostru de a promova creșterea și inovarea în industria HORECA din vestul României, pe măsură ce ne îndreptăm spre 2024.

O nouă eră a implicării digitale

Noul website este mai mult decât o simplă schimbare de look. Este o reflectare a misiunii noastre continue de a fi în fruntea dezvoltării sectorului HORECA. Cu o interfață ușor de utilizat, caracteristici îmbunătățite și un conținut bogat, site-ul web servește drept centru pentru membrii, partenerii și comunitatea noastră mai largă.

Caracteristici cheie

Resurse educaționale: Site-ul nostru oferă acum resurse extinse pentru cei interesați de industria HORECA, inclusiv materiale de formare, știri din industrie și cele mai bune practici.

Platformă interactivă: Site-ul încurajează implicarea prin caracteristici precum forumuri și calendare de evenimente, favorizând o legătură mai puternică între comunități.

Actualizări regulate: Rămâneți la curent cu actualizările regulate privind tendințele din industrie, noutățile din asociație și evenimentele locale.

Impactul asupra anului 2024 și ulterior

În timp ce privim spre 2024, noul site web reprezintă o dovadă a dedicării noastre pentru progres și colaborare. Ne propunem să:

Consolidarea legăturilor din industrie: Oferind o platformă comună pentru discuții și schimburi, pregătim terenul pentru relații mai puternice cu industria.

Promovarea educației și formării: Accentul pe care îl punem pe inițiativele noastre de educație și formare duală este mai accesibil ca niciodată, pregătind o forță de muncă calificată pentru viitor.

Susțineți industria: Site-ul va juca un rol crucial în reprezentarea intereselor membrilor noștri în fața autorităților locale și naționale.

Alăturați-vă și voi în această călătorie

Vă invităm să explorați noul site web și să vă alăturați nouă în această călătorie interesantă. Feedback-ul și participarea dumneavoastră sunt vitale pentru succesul nostru colectiv. Împreună, putem face din 2024 un an de referință pentru industria HORECA din vestul României.

Concluzii

Odată cu lansarea noului nostru site web, ne reafirmăm dedicarea de a fi o forță motrice în industria HORECA. Așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm activitatea împreună, să îmbrățișăm provocările și să profităm de oportunitățile care ne așteaptă în 2024 și în anii următori.

Rămâneți conectați urmărindu-ne pe platformele noastre de socializare și abonându-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente actualizări.

Comentarii

Alte noutăți

„Un Prânz pentru Pace”

Am sărbătorit cum se cuvine Ziua Națională a României! Cu preparate autentice și invitați speciali, în inima orașului. Atmosfera a…

Citește articolul

HORETIM promovează ospitalitatea la Târgul de turism de la Viena

Horetim participă alături de OMD Timişoara la Târgul de turism de la Viena. Un exemplu de bune practici, despre cum…

Citește articolul

A fost mai întâi Viena, acum Frankfurt!

Ne mândrim cu munca noastră și facem cinste comunității timișorene atunci când reprezentăm destinația Timișoara în lume. A fost mai…

Citește articolul