Despre noi

Bine ați venit în inima ospitalității – HORETIM. Suntem vocea unită a profesioniștilor din ospitalitate, dedicată promovării excelenței, inovației și dezvoltării continue.

Asociația Horetim

Ne mândrim cu o istorie bogată și un angajament profund față de sectorul ospitalității. Fondată cu un spirit antreprenorial și o viziune îndrăzneață, organizația noastră a crescut alături de membrii săi, devenind un pilon de încredere și un partener de dezvoltare strategică. Prin colaborare, educație continuă și standarde de excelență, ne dedicăm să modelăm viitorul ospitalității cu inovație și integritate.
0+

Membrii activi

0+

Evenimente susținute

0%

Satisfacția membrilor

Strategie

Stabilim direcții durabile și inovatoare pentru a asigura excelența în industria ospitalității. Creăm viziuni care transformă provocările în oportunități și succes.

Creștere

Impulsionăm creșterea profesională și dezvoltarea afacerilor membrilor noștri prin acces la resurse educaționale de top și evenimente de networking exclusive.

Campanii

Promovăm inițiative și campanii care susțin standardele înalte ale ospitalității și contribuie la o recunoaștere largă a excelenței în servicii.

Relații

Construim legături puternice între membrii noștri și liderii industriei, facilitând un schimb valoros de cunoștințe și experiențe.

Ce facem

Excelență în Ospitalitate

Fiecare proiect și inițiativă a noastră este conceput să inspire și să motiveze, oferindu-vă instrumentele și suportul necesar pentru a excela. Vă punem la dispoziție platforme de dezvoltare care să vă amplifice pasiunea și să vă aducă în centrul inovației ospitalității.

Contactați-ne